Онлайн пазаруването е удоволствие, затова не се притеснявайте, ако даден артикул не е Вашият номер. Може да върнете или да замените с друг размер или друг артикул Вашата покупка, в срок от 14 дни след получаването й. Формуляр за упражняване на правото на отказ от договора от разстояние може да намерите ТУК. След попълнен формуляр изпратете имейл до sales@pepeboutique.bg с информация за Вашите имена, номер на поръчка и причина за връщане.

Условия за връщане и замяна:

В случай, че не сте удовлетворени от покупката си, имате право да върнете или замените закупената от Вас стока в срок от 14 дни след получаването ѝ (артикули изработени по индивидуални размери не подлежат на връщане и замяна!). Само след като сте получили потвърждение от нас ще можете да върнете закупената стока.

Връщането става само по куриер. Адресът за доставка е:

гр. Пазарджик, Офис ЕКОНТ Запад - бул. Христо Ботев №88,
за ПЕПЕ ФЕШЪН 2019 ООД,
тел. 0892 441 613

За да бъде приета пратката, тя трябва да отговаря на следните условия:

1. Екипът на www.pepeboutique.bg да е уведомен писмено, по телефона или да е попълнен Формуляр за упражняване на правото на отказ от договора от разстояние, че пратката ще бъде върната.

2. Продуктът трябва да бъде в търговски вид - в оригиналната опаковка, с всички налични етикети, да не е носен, да не е подлежал на обработка с препарати и да е чист и без миризми.

3. Всички придружаващи документи - стокова разписка, касов ордер и/или касова бележка (касовата бележка издавана от ЕКОНТ), трябва да се приложат в пратката за връщане. Pepeboutique.bg си запазва правото да не приема върнати продукти, които не отоговарят на описаните по-горе условия.    

Грешен размер и връщане на стока:

В случай, че желаете да смените покупката си с друг размер или друг артикул, то тогава трябва да следвате стъпките, описани по-горе. След като получим артикула, който желаете да върнете, ще Ви изпратим нов, според Вашите изисквания. Разходите по изпращане на нов артикул, в случай на замяна, са за сметка на клиента.

Разходите по връщане на артикула са за сметка на клиента с изключение на случаите, в които пратката има сериозни нарушения на физическата си цялост, на опаковката и съдържанието ѝ; продуктите са доставени или фактурирани погрешно; продуктите имат фабрични дефекти. При тези случаи www.pepeboutique.bg ще понесе разходите по доставката.    

Възстановяване на сумата:

В случай, че желаете изцяло да върнете закупен артикул в рамките на 14 дни от закупуването му, моля, следвайте описаните по-горе стъпки. След като получим стоката, която желаете да върнете и се уверим в нейната цялост, както и че придружаващите документи са приложени, сумата ще Ви бъде възстановена С ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД чрез куриерска фирма ЕКОНТ.

Възстановяването на сумата става в срок от 14 дни след получаване на върнатата стока.

При поръчка заплатена, чрез наложен платеж с пощенски паричен превод (наложен платеж с ППП), задължително приложете към върнатия артикул касовата бележка издадена от куриера. Възстановяването на сумата се извършва с пощенски паричен превод чрез куриерска фирма ЕКОНТ и е възможно единствено при предоставяне на касовата бележка издадена от куриера, т.к. тя е счетоводния документ за сделката.